Oh yeah

Träningsskor och tights inhandlade ;) Nu djävlar!
Gottetips för dig som tränar: Matkvarg, turkisk yoghurt + lite funlight= (protein)mums!




Love ♥ Fruity


loving lovelie

Den 2:a juni gäller det! Åh vad jag längtar!



























Love ♥ Fruity


wonderful day means lots to pay

Vilket underbart soligt väder det har varit idag :D Sommaren är på g, tumme upp för det :)!4
Idag har jag tagit det ganska chill, varit och shoppat utan att shoppa b.la annat. Ikväll blir det nattbio/ bio med Mr.X = Myspys!




Love ♥ Fruity


Not as goodie as a woodie

Vilken underbar dag! Solen lyser skönt och jag har precis druckit min favoritbrus :D!
Dessutom kommer bästis över om någon timme och då ska vi hitta på något roligt eller bara mysa :)






Jag hade tänkt shoppa lite igår så jag åkte in till stan och fick av en slump syn på HMs fashion against aids kollektion som jag var så intresserad av tidigare, men jag blev faktiskt besviken. I synnerlighet jeansshortsen i rosa och beige som jag var sugen på innan men efter att ha sett dem irl så kände jag inte alls likadant. Färgerna var helt klart inte vackra irl. Om ni undrar över min frånvaro så är det plugget som jag får skylla på, plus att jag inte vill göra mig av med min anonymitet, hoppas ni förstår ♥





Love ♥ Fruity


Abbey abroadie


Åh vilken underbar dag! Igår var jag alldeles lycklig i kroppen så jag gav mig ut på en rejäl PW på kvällen, och gissa om jag blev glad när jag kände imorse att det strålande humöret sitter i?! Vaknade ganska tidigt, proppade i mig lite frulle och sedan tog jag en ångpromenad till mamma eftersom att vi ska åka o köpa träningskläder i eftermiddag :)!

Dessutom fyller min älskade Mr X år om några veckor så jag har skrapat ihop pengar (student...) till en resa som jag bokade nyss som ska få av mig :D Gud vad vi ska njuuta i solan, wihoo :)!!

Kan ni gissa vart vi ska åka ;)?



Love ♥ Fruity


Shutter Island baby

Jag och Mr. X gosade ner oss framför tvn med ett par filtar och massor av kuddar igår för att kika på Shutter Island :)
Kändes lite kämpigt att kliva upp vid sju idag måste jag säga haha ^^,

Var det någon av er som såg den? Vad tyckte ni?













Love ♥ Fruity


High on life

Ja, ni det ju själva rubriken :) Det gäller att ta vara på känslan!
Mat och träning går för övrigt superbra bortsett från tjejkvällens fusk ;) Har ni kommit igång?



Love ♥ Fruity


Girls night only

I inlägget där jag skrev att jag hade mått dåligt så skrev jag ju om att jag inte hade kunnat träffat vänner och så, men jo en gång har jag faktiskt klarat av det oxå kom jag på (tvingade mig och det var det värt)!
Jag var så nere och dessutom skulle Mr X till sina parents så jag bjöd in två nära kompisar till lite tjejhäng och filmmys!
 Åh vad mysigt det var! Har inte kunnat unna mig något smarrigt på åratal, inte käkat smågodis sedan långt innan julen iaf så vi gottade smågodis, lite chirre, popcorn, kokosbollar, saft och annat gottigt medan vi kikade på "Friends with benefits" :D










Love ♥ Fruity


Tipsy wipsy

Jag vill tipsa om två saker, dels att eurosko iaf. i mitt område har superbilliga priser just nu!
Man kan köpa två par skor och betala halva priset för ena och dem har bland annat tagit in reebook easytone och converse i både hög och låg modell!
Tipsy no 2 är att Hälsa för alla (även där i mitt område iaf.) har superbra pris på hårkontroll just nu! endast 100:- paketet :D!
Köpte hem två paket som räcker ett tag+ att jag kör ricinolja i håret och trind på naglarna :D Nu jävlar ska det växa ;)






Love ♥ Fruity



The ugly truth?

En hel del av er där ute har nog redan sett denna bild på modeller som poserar framför kameran.
 Bilden är oretuscherad, man har alltså inte gjort något med den utan den är helt naturell.

Detta är en tankeställare som inte är till för att smutskasta tjejrna på bilden, jag tycker tvärtom att dem är vackra och ser ut att ha kroppar som har levt och gått igenom ett liv. De ser naturliga ut!
Verkligheten är inte att bara för att dem är modeller så är de perfekta, de är inte bruna året runt, med perfekt tjockt glansigt hår och smala vältränade kroppar. Alla är vi vackra som vi är skapade, naturligt är vackert och charmigt :)!




Love ♥ Fruity


Im' backie tackie

Hej vänner ♥ Jag är tillbaka och gissa om jag har saknat er?!
Anledningen till att jag "försvann" är att jag har mått fruktansvärt dåligt, gråtit varje dag och haft ångest för en sak.
Idag tog jag tag i det, gick till läkaren och kom hem tio kilo lättare och med en stor sten borta från axlarna!
Har inte kunnat äta, sova, träffa vänner eller göra andra sociala saker under den här tuffa perioden.                     
Därav har även bloggandet fått bli lidande och det är jag ledsen för!
Jag har dock gått runt och "bloggat i mitt huvud" och hittat massor av tips jag vill dela med mig av till er!
Får se om jag minns allt :)!




Love ♥ Fruity


Namnam all day long

Idag vaknade jag tidigt och körde på ett kokt ägg (utmärkt mättande proteinkälla, och tro mig, man KAN vänja sig vid att äta det!), en kopp kaffe och sedan världens godaste C-vitaminbrus som ni måste testa!
 Smaken är granatäpple/lime och jag kan inte sluta dricka den! Haha vill fan upp tidigt på morgonen endast för att jag tycker att den är så god :)
Perfekt för alla er som kör lchf/GI rivstart som inte får i sig så mycket frukt, eller för er som bara vill ha ett nyttigare alternativ till läsk :)














Love ♥ Fruity



When speaking about training

Jag nämnde i tidigare inlägget att jag har förbättrat min kost, vilket är superenkelt! Man behöver inte gå runt hungrig för att förbättra sin kost!

Mr X och jag har kikat i hans gamla hemkunskapsbok och gjort en matsedel för veckan, det är helt perfekt!
Dock har vi ändrat lite i recepten till vad jag klarar av att äta (frisk ätstörd tjej).

Gud vad mycket gott det fanns i den boken ska jag säga er, hittills har vi käkat Hokifilé (vit fisk) i ugn med sallad, grönsaksgryta, och Ratatouille (Fransk grönsaksgryta)!

Vi har lagat allt med goda och nyttiga ingredienser och samt färska råvaror och vi har plockat bort onödigt socker (ex. minskat på mjölken i ett recept, tagit bort bönor i tomatsås, minskat på rotfrukterna, dissat sockriga kryddor)




Love ♥ Fruity


Developing my body is to develop my soul

Sow how are we doing so far angående tränings/ matfronten?
Jo, jag har varit galet sjuk under en lång period plus att det är ganska dyrt att leva med studiebidrag samtidigt som man ska kunna betala för lägenhet.
Dock har jag småtränat lite med pilatesövningar och hantlar och maten har gått superbra sedan jag bestämde mig för att bli snällare mot min kropp strax efter påsk.

Tanken är att jag ska tighta till kroppen till sommaren men även bibehålla detta efteråt naturligtvis :)
Jag har ju lyckats förut så även om motivationen nu inte är lika hög som då så vet jag att den kommer med vädret ;)

Några fler som har liknande planer? Kikade i plånkan och jag har lite cash där så jag har bokat in åtminstone ett pass på gymet nästa vecka med en kompis :D Promenader är annars ett superbra budgettips, du orkar dem även fast du kanske har minskat lite på kosten (vilket du ofta inte gör med jogging), du får frisk luft och D- vitamin från solen.



Love ♥ Fruity


Lookie Bookie

Ni har säkert hört om denna sida förut, men om någon av er modefreaks har missat denna sajt så är jag mer än villig att dela med mig av ett superhett tips ;)

Kika in www.lookbook.nu

Där finns mängder av stilfulla människor som skickar in bilder på sina outfits, ett plus i kanten är att de som skickar in sina looks inte bara brukar bära vackra plagg som de kompletterar med att skriva inköpsställena till, utan de är/ har även duktiga fotografer så fotona i sig är inspirerande att titta på :)

Ni som inte är intresserade av varken kläder eller fotografi kan ju kika in och se om ni finner någon frisyr/ sminkinspo ;)



Love ♥ Fruity


Coffelover

Hello cuties!
Det var många av er fina människor som önskade mig ett stort lycka till med rapporten, tyvärr så gick det inte riktigt så bra som jag hade hoppats. All slit var helt i önödan då jag inte hade tillgång till det material jag behövde så jag fick skicka in en ofullständig rapport.

Anyhow så vaknade jag upp med världens segaste kropp och så mycket trötthet! Kroppen skrek efter kaffe så nu sitter jag här med kaffe och ett glas vatten (standard haha). Vattnet tar jag efter kaffet eftersom att det skyddar tänderna litegrann :) Ett bra tips är att dricka vatten efter varje sur sak ni stoppar i er för tändernas skull, dricker alltid vatten efter att jag har käkat äpple oxå :) Just so u guys know ;)

Vad händer idag då? Jo, so far har jag städat som en idiot och ska strax sätta igång med lite never- ending skolarbete :( Hoppas ni har en fin dag på jobbet/ i skolan eller vart ni nu befinner er :)!



Love ♥ Fruity


Smoothielicious

Det verkar ändå vara ganska många av er som gillar smoothies sedan det blev lite av en trend att blogga om!
Därför kör jag ett litet smoothieinspirations- inlägg med bilder från weheartit såklart :)!

Dela gärna med er av era bästa recept, Hur vill ni ha er smoothie? (rinnig, krämig, läskande?)

















































Ser du på smoothie litegrann som godis (som jag gör) eller ser du det som något hälsosamt?


Love ♥ Fruity


Stressful, smoothie, sunshinemorning

Okej rubriken stämmer förutom det där med sunshinemorning för det har vi inte här där jag bor :(
Allt har varit väldigt stressigt på senaste tiden med flytt, besök, rapportskrivning etc. därav nada enchilada updates :/
Dock lever jag fortfarande ;)

Påsken var sådär, höjdpunkten var att min älskade bror kom hem från utlandet för en sväng :D!
Svårt att blogga anonymt när man är sambo och han går här hemma och är sjuk, det är även därför jag inte har bloggat.
Svarar på era kommentarer så snart jag hinner!



Är ingen typisk smoothietjej, tycker att det blir för mycket fruktsocker haha!
Idag gjorde jag en med keso, liite bär, och pyttelite en hemlig ingrediens som får allt att dansa i munnen :) namnam!

Love ♥ Fruity


Inspiration- Summer edition



Kärlek på stranden




Fräscha vita bikinis(ar)?




Bubbelgumsrosa glitterläppar



Drink- och festkvällar med favoriterna




Havet, all dess skönhet samt friheten det innebär att bara vara



Ett riktigt annorlunda/ unikt smycke runt halsen




Massor av färgsprakande armband i rader




Strandpromenader i snygga outfits, från strumpor till smycken




Helst egenpimpade shorts. (Beställ nitar och sånt gojs på rockzoone eller kolla med punktshop)


Love ♥ Fruity




My love to you guys

Började svara på era kommentarer för en stund sedan och ska fortsätta lite senare så oroa er inte, jag svarar ju på allt ;)

Men jag måste bara säga herregud vilka fina människor ni är, blir ju nästan lite blöt i ögat av alla fina lyckoönskningar och gratulationer ang. flytten! Det hade jag inte räknat med så tack fina ni jag blir verkligen superglad :D!!






Änglar är ni allihopa!♥

Love ♥ Fruity


Ready study go

Säg mig hur gör ni för att orka komma igång med ett riktigt stort skolarbete? Vill ha tips! Helst utan att behöva proppa i mig en massa sötsaker/ mackor/ godist etc.

25 sidor rapport in på onsdag... Har jag börjat? Nej!




Love ♥ Fruity


Makeup make down

Bilder på två sminkningar som jag har haft senaste dagarna, bilderna är som sagt tagna med webcam, färgerna är alltså starkare i verkligheten :)

Fick dessutom en fråga om jag inte kunde göra tutorials, och det vore superkul om jag bara lyckas låna en videokamera, kanske kan göra bildserier annars som visar hur jag gör :) Dessa två sminkningar är dock bara snabba vardagssminkningar, skulle kunna gjort lite noggrannare :)




Lila sotning med färger från Teneriffa= me love :D


 

Supertrist att inte denna vill komma med på bild. Jag har använt mig av guld/ bronsskuggor och det blev verkligen supersnyggt!



Love ♥ Fruity


Smoother than a smoothie

Det har varit full rulle med nya lägenheten och idag kommer min storebror hem och firar sin födelsedag+ påsken med oss, han arbetar nämligen utomlands på okänd destination annars :)

Tänkte visa lite sminkbilder från senaste dagarna (dock webcambilder= ljuger i färgerna men ja.)

Idag blev det smoothie till frulle, som den true blogger jag är gäller det att följa trenderna intesannt ;) Skämt åsido.

I smoothien hade jag matkvarg, liite bär (hallon/blåbär) + liite naturell lättyoghurt.




Love ♥ Fruity


The day o' my dreams

Idag är en stor dag för mig, jag ska nämligen flytta hemifrån :) Med min älskling naturligtvis :D
Nu får jag hoppa i sängen, käka cupcakes till frukost och ta en stor stark varje torsdagkväll om jag vill :)))! Skämt åsido ;)
Älskling och jag firar dessutom ett år tillsammans just idag, så det kanske inte blir så mycket update på bloggen ikväll ;)

Ta vara på dagen och kvällen, gör något bra av den och ta han om varandra :)





































Love ♥ Fruity


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!