Inspirationality

Rubriken... ♥









Love ♥ Fruity


Sweetie

Inte testat denna ovanliga och otroligt underskattade wonderbaumfrukt? Testa! Den är helt underbar ;D I ♥ Sweetie!!



Love ♥ Fruity


Hot shot shorts summer

Längtan efter shorts börjar bli galet oumbärlig!
Det finns så många snygga modeller i alla möjliga färger :)



Några alternativ:

Från Bubbleroom


Hm

Hm fashion against aids

One teaspoon

Lee





Love ♥ Fruity


Lovely dress

Helt underbara klänningar från Ida Sjöstedt, blev så inspirerad när Fina Fröken hade en bild på sin favorit i bloggen!

Om jag inte minns helt fel är dessa de klänningar som tar lång tid att göra då pärlorna sätts dit för hand och är helt "costume- made" efter kunden :)





Love ♥ Fruity


The myth of detox

På tv häromdagen såg jag ett riktigt intressant program där det diskuterades huruvida detox håller vad det lovar eller ej. Sanningen är att jag själv aldrig riktigt har trott på "detoxmyten" som utlovar utrensningar av gifter ur kroppen. När jag dessutom läste medicin i gymnasiet blev det ännu klarare för mig att det bara är ett påhitt! Det visade sig mycket riktigt på tv programet att detta är en stor fet myt enligt experterna.



Att levern skulle behöva hjälp med att avgiftas är både en orimlig teori och omöjlig att genomföra i praktiken. Det stämmer att levern är kroppens reningsorgan, men det finns inget vi kan göra för att få den att rena snabbare. Det som kan påverka leverns aktivitet är om vi tex. dricker för mycket alkohol, då kommer levern att få jobba mer för att rensa blodet ifrån gifter. Diverse metaller och annat lagras dessutom i benmärgen och där sitter dem utan att vi kan komma åt dem.



Ingen mat innehåller direkta gifter för människokroppen däremot kan en ensidig kost där vi förbjuder oss vissa livsmedel leda till att kroppen bryts ner och vi får då olika brister i kroppen vilket gör oss trötta och hängiga.



Att använda en detoxkur för att gå ner i vikt är inte heller effektivt, Kroppen gör sig av med vatten och musklerna tappar i volym vilket gör att man kan gå ner lite i vikt/ känna sig slankare men när man börjar äta normalt igen så kommer man att gå upp igen. Har man varit riktigt hård mot sig själv kan kroppen dessutom ha ställt in sig själv på "svältläge" och då när du börjar äta normalt igen suger den i sig allt och lägger det på fettreserver, med resultatet att du går upp i vikt till kanske mer än du vägde innan detoxen



Det enda detox skulle kunna vara bra för är att man får sig en tankeställare och vill förändra sina vanor genom att äta mer frukt och grönt.



Love ♥ Fruity


Tiny winy bikiny

Åh! All sol och värme får mig att börja längta till sommaren rejält. Sommar och badsäsong = ny bikini! Det tycks finnas ganska många snygga redan ute nu och jag ska ju dessutom utomlands så jag måste börja leta illa kvickt :)





Här är en bikini från Halens


Denna är från Bronpix


Denna är från BIK BOK

Denna är från VS


och så naturligtvis storfavoriten från Panos Emporio


Love ♥ Fruity


Mornin' Sunshine

Gårdagens pw kompades med styrketräning av magen och ett ridpass i hoppning.
Idag blev det ytterligare en rejält lång pw med solen lysandes i ansiktet= motiverande! Och snart ska jag till stallet och rida :)

Passa på att vara ute i solen mycket nu och få i er en daglig dos D- vitamin på samma gång :)! En till fördel är att ni förbereder hyn för sommarens starka strålar ;)













Love ♥ Fruity


Lipsy tipsy

Dessa lipsyler är faktist superbra och finns i en mängd olika smaker/ dofter ;)
Läpparna blir mjuka och jag upplever att lipsylerna vårdar istället för att torka ut läpparna som en del andra lipsyler gör.
Några är liite mörkare i färgen medan tex. "Sprite" är ljus :)



Ett husmorsknep för att göra läpparna lite mjukare är att fukta dem lite lätt och gnugga bort narigheten med en tandborste eller handduk och sedan tillföra fett i form av raps/ olivolja eller kokosfett!


=



Love ♥ Fruity


Beautiful bags

Ett litet tips såhär på morgonkvisten, accent har 100 :- rabatt på alla väskor från Don Donna!

Några exempel:









Fler väskor hittar ni på http://www.accent.se

Nu går modet mot färgglatt och pasteller till våren. Av dessa tre fastnade jag både färg- och modellmässigt för den beige väskan :)!

Love ♥ Fruity


Follow your dreams

Härligt med över 1,5 h powerwalk med kvittrande fåglar omkring en :D!
Jag har kommit på att jag blivit en riktig "följ dina drömmar- förespråkare".
 Jag har alltid ha varit den " snälla, duktiga flickan" som har kämpat för att alltid vara bäst på det jag gör, och utan att överdriva så har jag varit det många gånger också. Men all den press som den kan innebära tar också hårt på en. Det är där tanken om att man kan lyckas med allt bara man vill kommer in!

Det mesta går om ni bara kämpar för det, men kämpa inte för något som inte är värt att kämpa för!



Jag har många drömmar i livet. Jag vill studera på juristlinjen för att bli advokat, bli ekonomiskt oberoende, starta eget inom något jag älskar, åka till Los Angeles och köpa min drömlägenhet i Stockholm.

Utöver det vill jag:


Se en kolibri


Skaffa mig en pomme


Se sådana här gulliga hus i england (eller helst Irland!)



Naturligtvis ;)!

Vilka är era drömmar?

Love ♥ Fruity


Love-letter

Älskar ni någon ni inte kan få? Eller har ni honom/ henne redan?

♥Jag har haft tur♥















Mycket likt mig o min pojk ♥ (bilden nedan)



Love ♥ Fruity


Tatootime

Hello Bloggisar ♥
Ett litet kort "tattoo-Inspo inlägg"!
Själv älskar jag dessa utsmyckningar eftersom att man kan göra dem så personliga och välja att visa dem eller dölja dem hur man vill :) Vad tycker ni om tatueringar? Ska det vara stort/ litet? Diskret? Uppseendeväckande? färg/ black n' white?

Kan alla ha en tatuering eller passar det bara "människor inom en viss stil"?


 

















Själv ska jag göra en inom kort troligtvis, Vill ha fler än en och föredrar generellt black n' white framför färg



Love ♥ Fruity


Training tabbatha

Ska iväg vid lunch och träna på gymet, sedan blir det nog en långpromenad och ridning på kvällen = Lyckad dag :D! (Ska hinna med en hel del tentapluggande emellanåt också)
Tränar ni? Vad isåfall :)? Själv varierar jag från dag till dag mellan olika aktiviteter!




Love ♥ Fruity


Booming Breakfast

Dagens frukost: (Om man äter frukt kan man även skära ett äpple i små bitar, värma i micron och blanda i mmm ♥)

Keso:
Som innehåller ett lågt fett- och kolhydratsinnehåll men högt proteininnehåll. (Bra för att bygga muskler)

+
Kanel:
Sänker LDD kolesterolet och koagulering av blodet. Sägs också vara bra för förbränning och sänker GI- värdet på måltiden. Överdosera dock inte, kanel är giftigt i större mängder!

Love ♥ Fruity


Lost in outer space...

I'm sad.
Idag mina kära bloggisar, började dagen rätt bra men slutade med katastrof... Jag känner mig dålig och urusel på alla sätt, känner mig dessutom dödligt sjuk och fick ställa in både arbetsintervju och träning.
Åh jag som ville visa er min outfit jag tänkte ha på intervjun :( Dessutom är jag så kluven i hur jag ska ha det med min anonymitet, vill ni ens kika in på bloggen om jag inte är så offentlig? Blir det inte ointressant? Eller blir ni nyfikna? Fördelen är ju att jag kan vara mer privat men är ändå splittrad i frågan... SUCK!
 Nåväl, ni muntrar upp mig det ska ni veta ♥ Och det finns en fördel med måndagar... NYA TAG! Kram på er ♥
Är ni också prestations- nissar som lider av "snäll och duktig flicka syndromet"?


Haha, lite uppmuntrande bild emellan allt= röda sulor kan bara betyda en sak. Modeller som vandrar runt i laboutins ;)


Världens mysigaste utkiksplats, älskar att stå där ♥



Och så en bild på sötaste dunbollen. Tänk att han och hans syskon är så stora nu!



Nu får det vara nog med sad eyes!!



Mer fokus på sådant som får en att le :)



Love ♥ Fruity


Piercing perfection

Jag har själv en hel del piercings. Några mer synliga än andra, men de flesta tänker man nog inte så mycket på. Har ni några piercings? Vart isåfall? Vill ni ta? Gillar eller ogillar ni piercings?


Några smycken jag har i en påse hemma som reserver :)











Love ♥ Fruity


Sugarrush

Heey sugarrush where are you?

Måste...Piggna...Till...















Love ♥ Fruity


Beautiful nails

Då var det dags för det lilla "nagelinlägget".
Blir bara ett litet minitips nu när jag har en liten paus från pluggandet. Skulle gärna skippa det dock och sitta och blogga hela dagen tihi :)


(Bildkälla: weheartit)
Lacket på bilden ovan kommer från OPIs Muppetskollektion och det heter Rainbow connection.

Jag är lite utav en nagelackssamlare och har flera tusen nagellack liggandes lite här och var hemma. Har allt från Trind, OPI, Essie och en mängd andra Svenska, Amerikanska och Finska märken.
Alla har lite olika kvalité och färgutbud. Personligen älskar jag att OPI har så stora flaskor! Visst kan det bli lite dyrt att köpa flera stycken åt gången men om man verkligen hittar en färg som man tycker om jättemycket så tycker jag att man ska köra ändå :) Var dock beredda på att de ofta är ganska unna och skira i konsistensen!

Ett fåtal av mina OPIfavoriter som inte riktigt visas ur sina bästa sidor:

Kan dock inte alla namnen/ kollektionerna utantill men jag kan kika upp det om ni undrar över någon färg :)

I övrigt så är Essie en ganska nytestad nagelacksuppenbarelse för mig, letade efter en "glassig" pastellfärg som skulle göra sig fin till brun hy (inför utomlandsresan) och hittade detta som var perfekt:

Vid första lagret var det tunnt och fint, men sedan efter några lager infann sig en perfekt krämig vit/rosa färg och den höll utan överlack i två hela veckor utan en enda skråma!! Det var bara ett test så jag målade slarvigt också!!

Med andra ord, letar ni efter ett riktigt kvalitetslack som håller på nageln så borde ni välja Essie ♥

Love ♥ Fruity


Café

Åh vad jag vill åka till ett café och fika gó-kaffe med någon vän! Pluggandet gör mig trött och isolerad haha, hoppas jag blir klar snart. På måndag får jag i allafall en välförtjänt paus i pluggandet, jag ska nämligen på arbetsintervju :D Spännande spännande. Det ligger vid en jättevacker plats inne i stan :)

Fikalängtan:


Hurtigs är en favorit:


Det kostar men jag garanterar er att bitarna är stora och kaffekoppen enorm. Påtår på kaffet ingår men det behövs aldrig haha :)

Muffinbakery är ett standardställe för mig och mina vänner på sommrarna. Har man tur (som vi) kan man träffa på en hel del kändisar där :)



De har stora muffins i massor av olika smaker ♥




Jag har aldrig provat en muffins där faktiskt (är laktosintolerant) men mina vänner brukar köra på choklad/banan eller halloncheesecake ;D



Espressohouse har härlig mudcake och många olika kaffesorter:




Haha jag kanske borde guida er i "Stockholms bästa caféer" ;) Har varit överallt!

Love ♥ Fruity



Burnin' Hot Chilli

Ett litet sista tips innan jag måste gå och tentaplugga en stund,
Inredningsaffären Chilli! Den har nyligen öppnat ganska nära mig och herregud jag hade kunnat ta med mig all billig och snygg inredning hem!

Detta fyndade jag senast jag var där:
119kr för hela kittet, fat och tre prydnadstillbehör!

Fattigmanssilver i mitt ♥



Nästa gång jag åker dit ska jag se till att införskaffa ett gäng suupersnygga kuddar och en sådan här pläd! Mycket omtalad och supergosig pläd :D! Själv vill jag ha den i beige men den finns i tusentals färger :)



Love ♥ Fruity


Body lotion- Me

När jag ändå var inne lite på bodylotions i inlägget innan ska jag passa på att tipsa om en storfavorit!
Jag har egentligen hur många som helst, från LdB, Nivea, Vanilladream, Thebodyshop, Klippoteket, Apoteket etc.etc.

Men det finns en som verkligen tar priset! På rea kostade den 95:- och jag tror att det priset kan gälla fortfarande (Kicks).
Den är galet prisvärd, den doftar ljuvligt och länge, den är tunn och går in snabbt och fint i huden :)



Som ni ser är det det Grekiska märket KINGS & QUEENS som jag pratar om :)
Min heter Queen Isabelle och den doftar kanel och apelsin!

Love ♥ Fruity


Two obsessions

Beroende av saker i vardagen är nog alla. Jag är t.ex. alltid involverad i min telefon på ett eller annat sätt, den finns alltid med och man kan ju surfa, plugga, messa, ta bilder etc. med den :) Dock får ni ingen bild pga. mitt val att än så länge vara anonym (lite tråkigt på det viset- Men ja)

Här nedan kommer iaf. två saker som är lite beroendeframkallande! Min fina almanacka där jag inte bara skriver in möten, skola, jobb, etc. utan även fikor, träning och annat som sker i mitt liv. Dessutom tycker jag att den är så söt att jag inte vill byta nästa år haha! Den andra saken är bodylotion! Ååh vad jag älskar bodylotions.
Det är så behagligt att bli mjuk efter duschen :)



Just denna bodylotion är super för er som gillar "I love..."s produkter men som inte har fått tag i dem/ tycker de är för dyra. Denna underbaring doftar supergott och finns att köpa på Rusta! :)



Love ♥ Fruity


Morning sunshine

Då var det dax att piggna till med lite kaffe för dagens dos av tentamensplugg!







Ja... Ladda upp med vatten, kaffe, data o säng :D De söta blocken är helt oanvända än så länge, har ganska många och jag har köpt dem på Ica Maxi :)

Love ♥ Fruity


Zzzzlepy time...

Herre min sheizze vad trötter jag är efter en hel dags tentaplugg! Känns som att sitta fast i leran men lite har jag i allafall lyckats göra :) Nu blir det myys i sängen (kanske med film) om jag inte somnar.... Vilket jag nog inte gör när min snutt inte är närvarande :(









Bildkälla: weheartit såklart ^^

Imorgon kommer det kanske upp ett produkttips, nagellackinlägg eller något om piercings, har fotat en del till det idag, hoppas jag hinner imorgon om intresset hos er finns :)

Love ♥ Fruity


Tipsytip

Please bloggisar kan ni inte tipsa om lite film spel eller böcker? Ni verkar vara så kloka :)♥



Love ♥ Fruity


Puppylove

Jag älskar djur och har haft de allra flesta sorterna känns det som :)
Hundar är jag uppvuxen med och min dröm jag alltid har haft (och kommer att uppfylla!) är att ha en sånhär gullegris:







Idag har jag en gullig schäferpojk och en "grannras" till dessa (som jag älskar av hela mitt hjärta men som pojkvännen inte tål så bra):





Som vuxna med uppåtöron som dem ut som små "mussepiggs" :) ♥


Love ♥ Fruity


Hairy mess- Ricinolja

Vägen till långt hår kan vara knepig för vissa och enklare för andra.
Själv har jag haft helt galet långt och tjockt hår (som jag pga. min anonymitet inte kan visa bilder på).
Det gäller dock att vara rädd om sin kropp och sitt hår. Hur man mår psykiskt, fysiskt, i kroppen och själen hänger nämligen ihop. Idag har jag fortfarande långt hår men tappade en hel del under åren då jag hade näringsbrist.

En metod jag gav mig på för att ge mitt hår en liten extra skjuts på längden var ricinoljemetoden. Ni har säkert hört talas om detta fenomen. Den går ut på att man ca 3 dagar/ veckan smetar in (i synnerlighet) hårbotten med ricinolja. Man får masssera in den rejält, låta den sitta i ca 40 min för att sedan skölja ur den. Jag var skeptiskt men efter att ha hållit på med detta i någon månad så har mitt hår blivit längre och friskare!


Dock förstår jag alla som är skeptiska till metoden eller som tycker att det blir för dyrt i längden, till mitt hår, om jag bara kör hårbottnen så går det åt ganska många flaskor- På kort tid.

Så istället har jag några småtips till er som ni kan pröva för att få ett friskare och längre hår:

♥ Borsta/ massera håret! Det stimulerar hårrötterna vilket leder till att håret växer plus att det frigör naturliga oljor som leder till ett glansigare svall.

♥ Ät, drick och sov ordentligt! Alla kroppens funktioner och delar skadas av dålig/ näringsfattig/ bristfällig kost och för lite sömn. Jag har läst medicin och vet vad jag pratar om. I synnerlighet för kvinnor är järn ett ämne vi måste få i oss då detta påverkar håret. Läs på och försök att få i dig alla vitaminer och mineraler, fetter och proteiner som din kropp behöver.

♥ Sov med fläta! Det gör att du undviker slitage på håret under natten.

♥ Undvik plattång, locktång och fön så mycket du kan, måste du använda dessa då är det bra att tillföra ett skyddsserum i håret innan du värmer det.

♥ Använd hårsnoddar utan en "metalldel", dessa leder endast till onödigt slitage på håret.

♥ Var extra rädd om håret då det är blött, krama ur det istället för att ruffsa det med handduken. Håret är extra känsligt och går lätt av när det är blött.

♥ Ha för vana att schamponera ett blött hår, skölj ur det med varmvatten (hårstrået öppnar sig). Låt det torka lite och applicera balsam när det är fuktigt. Skölj sista sköljen med kallt vatten (hårstrået sluter sig) för ett glansigare resultat när håret har torkat.

♥ Försök att använda parabenfria schampoon och balsam/ hårspray. Kolla med dem i butiken om det finns ett lite dyrare märke med bättre innehåll i flaskan!

♥ Tvätta inte håret för ofta!



Love ♥ Fruity


Goin' abroad

Jag lovade ju er en liten resespecial och tänkte försöka knåpa ihop den nu :) Det är nämligen så att jag kommer att åka utomlands själv inom kort och då kan det vara bra att ha hunnit planera lite innan! :) Eftersom att jag i början försöker vara så anonym som det bara går kan jag tyvärr inte avslöja mycket mer än att jag ska till ett riktigt varmt land :)







Vad ska man tänka på några veckor innan resan:

♥Fixa ett pass alternativt kolla så att du inte behöver förnya det (det kan ta lång tid i synnerlighet under storsäsongerna!)
♥ Tänk på att spara/ lägga undan pengar. Mat måste du ju äta varje dag plus att du kanske vill unna dig några utekvällar/ shopping/ aktiviteter.
♥ Kolla upp landet du ska till på nätet, läs på fakta hur varmt det kommer att vara, vilka aktiviteter som finns, om maten verkar bra etc.
♥ Åker du med ett kompisgäng kan det vara bra att prata med dem andra för att se så att ni alla är införstådda med ungefär vad ni vill hitta på under tiden utomlands och att alla är med på upplägget
♥ Åldersgränserna skiljer ofta ifrån i Sveriges- Kolla upp!
♥ Vaccinationer måste du ha koll på en bra stund innan du reser iväg då du ibland måste ta dem flera veckor innan du åker. Kolla med närmaste vårdcentral om vad som gäller för just ditt resemål.



För nöjes skull:
♥ Om du ska åka till ett varmt land kan det vara bra att ha solat lite innan (men tänk på att solarium kan vara farligt! En bekant till mig fick operera bort 8 st cellförändringar i huden pga solande.)
♥ Om det är en solsemester du ska på kan det vara roligt att unna sig en engångskamera som man kan fota med under vatten, alternativt en vanlig engångskamera, du behöver inte vara lika rädd att den ska bli stulen som när du tar med din ordinarie kamera plus att du får bilder direkt på fotopapper efter framkallningen som du kan sätta upp på väggen hemma :)
♥ Att köpa ett läckert passfodral och en resväska kan kännas lite onödigt om du redan har bra grejer, men själv kommer jag nog att unna mig passfodral iaf. Det finns riktigt snygga och billiga på hoofstore. Accent relativa priser på snygga resväskor! I synnerlighet offseason.


(hoofstore.se)




Att packa:
♥ Packa saker som du verkligen behöver och som käns relevant för det land du ska besöka: varmt: linnen, shorts, tunna plagg, ev solglasögon, sandaler, bikini etc. (dock finns det mycket att köpa på plats), låt det finnas utrymme för inköp där! Kallt: Tjock jacka, jeans, tjocktröjor, underställ, halsduk, sockor, mössa, vantar.
♥ Smink, hygienartiklar och en almanacka kan vara bra att ta med sig.









Försök att klä dig anpassat till landet du åker till när det väl är dax, så att du inte svettas eller fryser för mycket vid avstigning av planet.




Trevlig resa :)!

 Love ♥ Fruity


Travel travellity

Jag tänkte att jag skulle försöka få in ett "förberedelser inför utomlandsresan- inlägg" och åtminstonde ett inlägg om skönhet i veckan med lite produktips :) Jag kan säga att jag har testat det mesta inom både nagellack, övrigt smink och bodylotion så jag vet vad som fungerar bra ;)

Men tills min lilla "utomlandsspecial" får ni enjoya bilden nedan för nu ska jag plugga vidare ♥


Love ♥ Fruity


Cozylicious

Hej och tack för alla fina kommentarer ♥ Och kommentarer övurhuvudtaget- Det är roligt att diskutera med er :)!
Idag fortsätter kampen om att få ett bra tentamensresultat vilket innebär sitta i sängen med dator ungefär som på bilden nedan :)




En sådan som denna som jag åt för två år sedan och fotade vore inte helt fel- Men icke :(



Love♥ Fruity


Oh my- Tastyness!

Idag fick jag hem Leilas andra bok, uppföljaren till Piece of cake- One more slice!
Den ser ut att innehålla lika många smarriga recept som sin företrädare och dessutom innehåller den en mängd bedårande bilder och små intressanta fakta, 129 :- har jag för mig att den kostade på rean. Själv beställde jag från Adlibris :)



Love ♥ Fruity


Study hard to reach success

Har inte hunnit updatera sedan imorse eftersom att det var fullt upp med att åka till skolan och gå på ett seminarie och sedan åka och jobba! Puh! Nu ikväll kommer dessutom min hemtentamen ut, den håller på under några dagar så tyvärr kanske bloggupdateringen blir lite lidande :( Men håll ut I´ll be back!

Mina bästa tips för en lyckad hemtentamen:
♥ Var ute i god tid
♥ Planera din tid i almanackan, skriv en tidsplan, hur mycket du ska göra per dag
♥ Se till att skriva en tankekarta/ kladd innan orginalet skrivs
♥ Ladda med kaffe/ te/ läsk/ saft/ godis/ bulle/ frukt eller annat som piggar upp dig
♥ Försök hålla dig till tiden du bestämt att studera per dag och belöna dig sedan med något om du lyckats!


Själv kommer jag att mysa ner mig i sängen med datorn i knäet och ha massor med kaffe och vatten att pigga upp mig med :)
 















Love ♥ Fruity


Amazingly cheap!


Ni har väl inte missat att eleven.se har 10% prinsessrabatt hela helgen? Kika in där, de har stort utbud och bra leveranser :)



Love ♥ Fruity


Yummie pizzaomelett!

Något jag tycker att ni som är vana (och ovana!) vid att göra vanlig omelett borde testa är pizzaomelett!
 Gott, nyttigt och går att variera hur mycket som helst beroende på vad ni gillar ♥

Jag brukar använda mig av:
♥Ägg
♥Lök (helst gul)
♥Räkor
♥Champinjoner
♥Paprika (antingen instekt i omeletten som ingredienserna ovan eller vid sidan av)
♥Gurka vid sidan om
♥Oregano som topping

Yumyum♥
Man kan även ha i ost, keso, skinka, kalkon, zucchini (supergott), ruccola, creme fraiche, grädde, lax, oliver, fetaost etc !



Love ♥ Fruity


Beautiful homes ♥

Jag letar letar efter lägenhet och känner att det börjar bli påfrestande att inte hitta något. Allt i stan är dyrt att köpa och det finns ställen där jag absolut inte kan tänka mig att bo. Hoppas drömmen slår in snart och att jag hittar något så att jag kan starta MITT liv snart :)

Lite mysig heminspo sålänge; (Har typ tuusen liknande bilder på datorn haha, drömma kan man ju ;)











Love ♥ Fruity


Tasty tacosalad




Det är så skönt att känna sig nöjd och tillfreds efter träningen! Jag kände mig dock ganska utpumpad och svag efteråt, så väl hemma belönade jag mig med en supergod tacosallad med grönsallad, lite köttfärs, tomat, paprika, lök, gurka och lite keso :)

Det är så enkelt att variera! Vill man ha en liite mer innehållsrik sallad så strör man bara ut sallad på en tallrik, på med de grönsaker man vill ha, toppa med köttfärs, klickar av gräddfil eller det man föredrar samt ost, tacosås (guacamole om man gillar det?) och nacho- chips till det :)

Love ♥ Fruity


I've actually done it



En lite lustig grej som jag faktiskt har gjort är att testa alla Ben&Jerrys smaker
 som finns i Sverige (iallafall i stocholmsområdet).
Det galnaste är att jag har kvar alla burkarna som bevis också haha :)







♥ Fruity


It's a kind of magic



Låter rubriken tala för bilden.

Love


Precious perfume

Hej bloggisar <3
Jag måste bara passa på att tipsa lite såhär i efterskott!
Det är nämligen så att världens underbaraste parfymmärke har kommit ut med en limited
"Vinter edition" som fortfarande säljs på exempelvis eleven.se!

Van cleef & Arpels Féerie- Rose desNeiges

 Parfymen doftar fruktigt och blommigt med b.la inslag av
päron, ros, tranbär, pijon, mysk och magnolia.
Jag tror att den är helt fantastisk! Vad tror ni??


Att flaskan är vacker är ju naturligtvis ett plus! För ca 750 kr blir den stora flaskan din :)!


Training makes me smile

I morse vaknade jag pigg och lycklig- Ska träna idag!
Man blir så pigg och glad av det, både i kropp och själ.
Personligen har jag ganska stor erfarenhet av träning och hälsa, det är ett av mina allra strörsta intressen i livet. Visst är det roligt att så många i synnerlighet inom bloggosfären verkar ha fått upp ögonen för de fantastiska fördelarna med träning och hälsosam livsstil men jag tycker att det är synd när det går till överdrift. När okunskap leder till missförstånd och träningen eller kontrollen av mat blir nästintill en ohanterlig situation, något jag tyvärr också har flera års erfarenhet av. En annan sak som kan göra min konfunderad är alla dessa träningsmyter som man måste spräcka hål på, därför gör jag det nu med några få av dem:

(Dessa myter har jag koll på och hade troligtvis kunna skriva ett fördjupningsinlägg på dem alla, dock har jag valt att stödja mig på redan befintlig fakta, därför kan det kännas som om att du redan läst detta någon annanstans (BRA isåfall!)

Tre träningsmyter att dissa:

Jogging och promenad kräver lika mycket energi- 
Man menar på att samma sträcka tar längre tid för den som promenerar än den som joggar, och att detta då skulle göra att den som promenerar får ett längre (intensivare ?) pass. Detta stämmer inte. Man förbrukar ca. 30% fler kalorier av att jogga i och med att kroppen dels måste belasta sin vikt och dels för att den måste använda fler muskelgrupper. Fördelen med promenaden är dock i jämförelse med joggingen (förutsatt att man inte joggar lågintensivt), att det är just lågintensiv träning vilket gör att du kan ta en ganska rejäl promenad utan att bli lika hungrig som efter en snabb, kortare joggingtur. 

Man förbrukar dubbelt så mycket energi genom att träna på fastande mage- En myt jag får höra alldeles för ofta som tyvärr inte stämmer. Skillnaden är minimal mot att träna med en mätt mage. Dock påstår en del att de tycker att det är behagligare att äta ex. frukost efter träning och eftersom att det inte är farligt får man helt enkelt göra som man vill. Dock skulle jag personligen tycka att mat ca.1- 2 timmar innan träning ger mesta möjliga energi till att orka träna ett hårdare pass och bibehålla en balans i välmåendet.

Träningsmaskinerna på gymet visar exakt hur många kalorier jag förbränner när jag tränar-  

Ännu en otroligt vanlig träningsmyt i synnerlighet bland unga tjejer. Ska man hålla sig till kaloriräkning skulle jag tycka att det var mycket effektivare att ta reda på sina egna förutsättningar och hålla kolla på hur länge man tränar istället för hur många kalorier man förbrukar på en maskin. Dock förespråkar jag ingen av metoderna, men anledningen till att maskinerna ger felaktig information och ofta anger för hög kaloriförbrukning är att den är inställd på en "idealförbrukning" hos en person mellan 60-70 kg (det varierar). Alla har olika förutsättningar, olika hög förbränning etc. En person med mycket muskler förbrukar mer energi även i stillasittande läge, precis som en liten person förbrukar mindre än en stor.



 Mitt råd till er är att läsa er till kunnigas information kring träning innan ni börjar, träna varierat och försök hitta en träningsform som ni älskar att utöva. Det tillsammans med en balanserad kost leder till framsteg!

Nu; FITSPO









We all love VS' bodies don't we?


Delicious Fruitylicious

Första inlägget på bloggen och det lär bli betydligt fler! Så, vem är jag? The ones who leaves might never find out ;)

<3 Love


Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!